Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sebahagian dr geng2 ITM DIB 94-96
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sebahagian geng2
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 20-Nov-2006 02:28
Penghujung Syawal
Gambar lom upload lg...nanti2 la ek..kemalasan melanda :-D

Raya dah nak habis. Hujung minggu ni harap2 tak ada lg ler open house. Kami dah penat.hehe. Boleh kata non-stop sejak 1 Syawal kami beraya. Pada mereka2 yg tanya pasal open hse tu...harap maaf la ye..tahun ni kami tak buat open house. Masa tak mengizinkan. Last week Abah haziq nk ajak2 geng2 office pun tak jadi sbb kene pi kenduri. Tahun depan dah ckp dgn abah haziq, insyaallah kami akan buat. Tunggu je la jemputan kami okeh. Bagi yg tak dijemput tu..harap maaf le bebanyak hehe. (sbb akan ada nama2 yg "terlupa" ...., tak dpt dihubungi ect..)

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir batin sekali lagi buat kengkawan semua. :-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016